XPLUS i webtelligence zawierają partnerstwo

08września

XPLUS i webtelligence zawierają partnerstwo

XPLUS i webtelligence, dwie firmy z bogatym doświadczeniem w doradztwie biznesowym oraz projektowaniu, tworzeniu i wdrażaniu oprogramowania, ogłosiły dziś połączenie sił dla wsparcia organizacji posiadających lub wdrażających rozwiązania ERP na platformie Microsoft Dynamics AX w odkrywaniu możliwości automatycznego testowania tych systemów i osiąganiu jakości przewyższającej oczekiwania.

Zjednoczone wysiłki nowych partnerów mają sprzyjać łatwemu w użyciu, ale potężnemu narzędziu Executive Automats (EA) autorstwa Dynamics Automated (trademark XPLUS) przy wsparciu webtelligence jako zaufanego doradcy o wysokiej pozycji na rynku w sprawnym usuwaniu hamującego zgrzytu, jakim jest testowanie ręczne, oraz w poprawie wydajności i jakości pracy Dynamics AX, a tym samym w płynnej adaptacji zmian i implementacji kolejnych wersji systemu ERP.

Przez lata zrealizowano w Niemczech wiele poważnych wdrożeń Microsoft Dynamics AX, a w przeciągu ostatnich miesięcy wystartowało kilka kolejnych. Kompleksowe i starannie dostosowane do specyfiki biznesu klienta wdrożenia AX 4.0 i 2009 przygotowują się do migracji na 2012 R3, zwiększając swoją gotowość na nadchodzącą wersję AX 7, ale ręczne testy znacznie obciążają budżet, ograniczają elastyczność i tracą skuteczność tuż przed datą uruchomienia systemu.

Executive Automats, które wraz z Knowledge Base i Development Cycle należą do rodziny Dynamics Automated, odgrywają istotną rolę w zapewnianiu niezawodności operacyjnej Microsoft Dynamics AX, w podnoszeniu skuteczności szkoleń użytkowników końcowych systemu oraz w usprawnianiu procesów biznesowych. Dynamics Automated pozwala na pełną kontrolę projektu, czyniąc go przewidywalnym, transparentnym i precyzyjnie mierzalnym.

Prezes webtelligence Michael Roedeske jest dumny z uzyskania praw do sprzedaży Executive Automats na rynku niemieckojęzycznym w Niemczech, Austrii i Szwajcarii. Jest przekonany, że EA są najprostszym i najszybszym sposobem przystosowania rozwiązań do testów funkcjonalnych, testów integracyjnych i testów regresji dla Microsoft Dynamics AX. Na zdolnościach EA do zapewniania wysokiej jakości aplikacji i jej optymalnego działania szczególnie wiele mogą zyskać klienci ze zwinnymi i krótkimi cyklami wytwórczymi.

Z niecierpliwością oczekuję chwili, gdy według hasła Dynamics Automated będziemy krzewić innowację i dostarczać doskonałość – powiedział Michael Roedeske, prezes webtelligence IT consulting GmbH.

Jesteśmy przekonani, że obietnica biznesowa, jaką niesie Dynamics Automated, znacząco wyróżni webtelligence wśród doradców i sprzedawców oferujących Dynamics AX. Niewiele jest firm, które mogą poszczycić się inżynierskim dowodem jakości oferowanych rozwiązań i skutecznym sposobem uprzystępniania ich użytkownikom za pomocą automatycznych szkoleń – powiedział Karol Sudnik, prezes XPLUS.

Partnerstwo XPLUS i webtelligence pozwoli Executive Automats dotrzeć do niemieckojęzycznego rynku szybciej jako część oferty webtelligence. EA można zamawiać za pośrednictwem webtelligence od września 2015.

Więcej informacji na temat Dynamics Automated: www.dynamicsautomated.com
Więcej informacji na temat XPLUS: www.xplus.pl
Więcej informacji na temat webtelligence IT consulting: www.webtelligence-itc.net

O DYNAMICS AUTOMATED

XPLUS oferuje diagnozę i analizę przedwdrożeniową, doradztwo strategiczne i procesowe, wdrożenia i wsparcie systemów IT, projektowanie rozwiązań oraz rozwój oprogramowania. Tworząc Dynamics Automated dla wdrożeń i wsparcia systemów IT, XPLUS wyznaczył standardy innowacji, niezawodności i jakości umożliwiające pełną przewidywalność projektów wdrożeniowych rozwiązań na platformie Microsoft Dynamics AX. Pionierskie podejście i metody XPLUS promują świadome decyzje, ułatwiają komunikację i gwarantują możliwość sukcesywnego podejmowania eksploatacji i rozliczania dostarczanych w terminie uzgodnionych efektów cząstkowych. Dynamics Automated jest doskonałym narzędziem do wszelkich rodzajów testów Dynamics AX, nowoczesnego szkolenia użytkowników, usprawniania procesów biznesowych oraz poprawy wydajności rozwiązania.

O WEBTELLIGENCE IT CONSULTING

webtelligence IT consulting należy do webtelligence corporate group. W ostatnich latach grupa ta zrealizowała wiele projektów z zakresu hurtowni danych, business intelligence i raportowania. webtelligence IT consulting GmbH dostarcza usługi profesjonalne dla platformy bazy danych Microsoft SQL Server, w szczególności zaś doradza w zakresie problemów z prowadzeniem jej w środowisku Microsoft Dynamics AX, jak również w obszarach hurtowni danych i business intelligence. Spółka wspiera topowe firmy średniej wielkości, a także krajowe i międzynarodowe przedsiębiorstwa i organizacje wraz z wieloma ich stowarzyszonymi jednostkami biznesowymi. webtelligence IT consulting zapewnia również zdolność kompleksowego monitorowania dostępności i wydajności usług i rozwiązań IT w organizacji. Znacząco zwiększa to przejrzystość i kontrolę nad SLA usług IT oferowanych przez departamenty wewnętrzne lub pozyskiwanych drogą outsourcingu.