Warsztaty pt. „Rozliczanie kontraktów z sieciami handlowymi” już dostępne online

27maja

Tym razem na webinarium poruszane są problemy dotyczące producentów, którzy chcą współpracować z sieciami handlowymi. Ważnym elementem prezentacji jest także zaprezentowanie udogodnień, jakie daje system Dynamics AX przy analizowaniu rentowności kontraktów. Ponadto dzięki oprogramowaniu można również prognozować zmiany na bardzo dynamicznym rynku.

Rozliczanie dostawców z sieciami handlowymi generuje określone problemy. Firma XPLUS proponuje rozwiązania bazujące na możliwościach systemu Dynamics AX. Dzięki przetwarzania danych oraz systemom analitycznym możliwe jest dokładne określenie kosztów i składowych ceny produktu. Ponadto głębsza analiza danych wprowadzonych do systemu ERP daje nowe możliwości. W efekcie prowadzi do powstania narzędzia do prognozowania opłacalności warunków podejmowania współpracy z sieciami handlowymi w dłuższym okresie czasu.

Obejrzyj nagranie ze spotkania

Webinarium było już 15 spotkaniem zorganizowanym przez XPLUS. W ramach cyklicznych e-seminariów analizowane są szczegółowe problemy charakterystyczne dla branż. Podczas webinariów możliwy jest kontakt z prowadzącym dzięki funkcji chatu. E-seminaria są całkowicie darmowe i dedykowane konkretnym branżom.

Kolejne spotkanie będzie dotyczyło rozwiązań Dynamics AX w zakresie procesu ewidencji i rozliczenia kosztów produkcji.

Rejestracja zamknięta.