Dofinansowania

Poniżej znajduje się lista projektów, na które otrzymaliśmy dofinansowanie ze środków UE - zapraszamy do zapoznania się z podstawowymi informacjami na ich temat.

POIG Działanie 3.3.2

Opublikowano: 05 września 2012 "Dotacje na innowacje Inwestujemy w waszą przyszłość" XPLUS S.A. informuje, że realizuje projekt w ramach działania 3.3.2 Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka, współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013. Czas realizacji projektu to 4 miesiące, zakończenie realizacji projektu, zgodnie z umową o dofinansowanie to 16.12.2011. Całkowita wartość kosztów projektu to: 248 066,40 pln, z czego kwota dofinansowania nie może przekroczyć 100 840 pln w. Kontakt do osoby, która udzieli Państwu informacji na temat projektu: Katarzyna Zyzak Tel: (22)8430985 Szczegółowe informacje dotyczące programu i zagadnień związanych z UE znajdą Państwo na stronach: http://www.poig.gov.pl/, www.mrr.gov.pl, www.parp.gov.pl, http://www.europa.eu. Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Innwacyjna Gospodarka

PO IG DZIAŁANIE 6.1 - "Wdrożenie planu rozwoju eksportu w przedsiębiorstwie XPLUS S.A."

Opublikowano: 05 września 2012 "Dotacje na innowacje Inwestujemy w waszą przyszłość" XPLUS S.A. informuje, iż realizuje projekt : "Wdrożenie planu rozwoju eksportu w przedsiębiorstwie XPLUS S.A." współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013. Projekt jest realizowany w ramach Działania 6.1- Paszport do eksportu etap II. W ramach projektu realizowane będą następujące działania: Organizacja i udział w misjach gospodarczych za granica Wyszukiwanie i dobór partnerów na rynkach docelowych Uzyskanie niezbędnych dokumentów uprawniających do wprowadzenia produktów przedsiębiorcy na wybrane rynki docelowe. Pokrycie kosztów subkonta na rachunku bankowym. Działania promocyjno-informacyjne. Przewidywany czas realizacji projektu to okres od 1.01.2011 do 31.12.2012. Całkowity koszt wydatków na projekt wynosi 393.292,63 Kontakt do osoby, która udzieli Państwu informacji dotyczących projektu: Katarzyna Zyzak Tel.: (22)8430985 Więcej informacji mogą znaleźć Państwo na stronach: http://www.poig.gov.pl, http://www.parp.gov.pl, http://www.mrr.gov.pl, http://www.europa.eu, http://www.mg.gov.pl/ Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka

PO IG DZIAŁANIE 1.4-4.1 - "Opracowanie oraz wdrożenie oprogramowania XPLUS Contract Management przez XPLUS S.A."

Opublikowano: 05 września 2012 „Dotacje na innowacje Inwestujemy w waszą przyszłość” XPLUS S.A. informuje, że realizuje projekt "Opracowanie oraz wdrożenie oprogramowania XPLUS Contract Management przez XPLUS S.A." współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013. „Projekt jest realizowany w ramach Działania 1.4-4.1 PO IG „Wsparcie projektów celowych oraz wsparcie wdrożeń wyników prac B+R” Projekt zakłada realizację prac rozwojowych prowadzących do stworzenia nowego produktu spółki, a następnie wdrożenie ich w życie. Prace będą realizowane w następujących obszarach: Prace rozwojowe nad zaprogramowaniem XPLUS Contract Management w technologii Microsoft Dynamics AX 2009 Prace rozwojowe nad specyficznymi narzędziami dedykowanymi dla firm z branż projektowych Prace rozwojowe w obszarze administracji systemem - prace nad automatyzacją i usprawnieniem zarządzania systemem prace rozwojowe w kierunku umiędzynarodowienia wyników badań - stworzenia takich funkcjonalności, które pozwolą na stosowanie oprogramowania w różnych warunkach prawno-gospodarczych Przewidywany czas realizacji projektu to 22 miesiące, zakończenie realizacji projektu, zgodnie z umową o dofinansowanie to 30.09.2012. Całkowita wartość kosztów projektu to: 2 337 821,35pln, z czego kwota dofinansowania nie może przekroczyć 788 878,50 pln w części prac rozwojowych i 30 200 pln w części wdrożeniowej projektu. Kontakt do osoby, która udzieli Państwu informacji na temat projektu: Katarzyna Zyzak Tel: (22)8430985 Szczegółowe informacje dotyczące programu i zagadnień związanych z UE znajdą Państwo na stronach: http://www.poig.gov.pl/, http://www.mrr.gov.pl, http://www.parp.gov.pl, http://www.europa.eu.

RPO WM DZIAŁANIE 2.3 - " Wdrożenie zintegrowanego systemu informatycznego opartego na Microsoft Dynamics AX 2009 wraz z rozbudowanym modułem CRM w XPLUS S.A.

404 - Artykułu nie znaleziono

POIG Działanie 4.5.2

Opublikowano: 20 lutego 2014 "Dotacje na innowacje Inwestujemy w waszą przyszłość" XPLUS S.A. informuje, że realizuje projekt "Wzrost innowacyjności przedsiębiorstwa poprzez utworzenie Centrum Badawczo-Rozwojowego XPLUS" współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013. Projekt jest realizowany w ramach poddziałania 4.5.2 Wsparcie inwestycji w sektorze usług nowoczesnych działania 4.5 Wsparcie inwestycji o dużym znaczeniu dla gospodarki osi priorytetowej 4 Inwestycje w innowacyjne przedsięwzięcia. Przewidywany czas realizacji projektu to 6 miesięcy, zakończenie realizacji projektu, zgodnie z umową o dofinansowanie to 30.06.2014. Całkowita wartość kosztów projektu to: 3.776.574,00 pln, z czego kwota dofinansowania nie może przekroczyć 1.572.415,00 pln. Kontakt do osoby, która udzieli Państwu informacji na temat projektu: Katarzyna Zyzak Tel: 22 295 02 86 Szczegółowe informacje dotyczące programu i zagadnień związanych z UE znajdą Państwo na stronach: http://www.mg.gov.pl/, http://www.mrr.gov.pl, http://www.parp.gov.pl, http://www.europa.eu.